Lähde Itsenäisyyspäivän aikaan katsomaan Tallinnaan joulutoria ja tekemään ostoksia. Käytössämme oleva hotelli on Euroopa, joka sijaitsee aivan Nautica-kauppakeskuksen vieressä. Nauticassa on mm. Park-minigolfrata, viini-ja alkoholimyymälä Calle, sekä Juustokuningas-juustoliike.

Ylitykset tehdään sekä meno-, että paluumatkalla Tallinkin uudella My Star aluksella. MatkaHeinon bussi on mukana Tallinnassa ja kuljettaa  ryhmän matkalaukkuineen laivalta kaupungille ja hotelliin.

MyStar MY STAR

Kuten luonnonkauneus niin myös matkustuskokemus MyStarilla on harmoninen. MyStarilla on hieno tasapaino ostokokemusten, häikäisevien näkymien ja älykkäästi suunniteltujen yleisten tilojen sekä ikimuistoisten ateriointikokemusten kesken.

Luonnonläheinen lähestyminen on huomioitu myös MyStarin sisustuksessa. Sisätilojen muotoiluratkaisujen johdosta saat mahdollisuuden nähdä loputtomiin merimaisemia joka hetki. Ravintolat, kahvilat ja istumapaikka-alueet ovat kutsuvia ja suunniteltu niin liikematkustajien, vapaa-ajanmatkustajien kuin perheidenkin tarpeet täyttäen.

MATKAOHJELMA

Lauantai 3.12.

Bussin aikataulu: Kosken Op 6.45 – Someron tori 7.15 – Hämeentie 35, Salo 7.50 – Kivihovi 8.10 – Lohjan ABC 8.30 (vain tarvittaessa)  – Länsisatama n.9.15

Satamassa lippujen jako. Aamiaisen ennakkoon varanneilla on kattaus laivan etuosassa klo 10.00 alkaen.

10.30 Tallink My Star lähtee Länsisatamasta.

12.30 laiva saapuu D-terminaaliin. Bussi odottaa terminaalin edessä bussiparkissa. Käymme kaupungilla ostoskeskuksessa, tai rautatieaseman torilla. Palaamme hotellille, kun huoneemme ovat valmiina n.15.00

Sunnuntai 4.12.

Aamiainen hotellin ravintolassa. Omaa aikaa katsella jouluista vanhaa kaupunkia ja sen joulutoria.

Maanantai 5.12.

Aamiainen hotellin ravintolassa. Huoneiden luovutus.

10.30 bussi siirtyy hotellilta SuperAlkoon, jossa teemme ostokset. SuperAlkosta bussi siirtyy kadun toiselle puolelle D-terminaalin eteen vielä parkkiin ennen laivaan ajoa.

12.30 bussi siirtyy odottamaan laivaan lastausta.

13.00 matkustajien oltava laivassa.

13.30 Tallink My Star lähtee Tallinnasta.

15.30 saavumme Länsisatamaan. Bussi odottaa samassa paikassa, jonne jätti matkustajat tulomatkalla.

Matkan hintaan sisältyy: laivamatkat kansipaikoin, 2 hotelliyötä aamiaisella, bussin yliviennit, sekä bussikuljetukset. Aamiainen menomatkan laivalla saatavana lisämaksusta 19 €

MATKAN HINTA:

230 € hlö/2hh, kun huoneessa majoittuu 1 henkilö on hinta 285 €

Lisämaksusta myöhäinen aamiainen laivalla 19 €

LASKUT JAETAAN BUSSISSA PALUUMATKALLA 5.12.  LASKUN ERÄPÄIVÄ ON 8.12.2022. Matkaa ei voi maksaa etukäteen.

  Matkan nimi *

  Matkan päivämäärä *

  Bussiin nousupysäkki *

  Henkilön nimi *

  Puhelin *

  Sähköposti *

  Postiosoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka *

  Syntymäaika *

  Lisätietoja